PROJECTS

R ST WAREHOUSE 
FLOOR PLAN + SECTION | CA

REDUCE | REUSE | REPURPOSE

A 40,000 square foot warehouse is converted into a mixed use space to provide apartments, retail, and a business in downtown Sacramento. 

‚Äč

This space will suit a new corporate office for an architecture and design firm in midtown Sacramento. Six apartments at approximately 750sq ft each, two with lofts and atria areas, as well as a large open atrium in the center of the building for anyone in the building to use. It provides a more contemporary approach with  artificial and natural light throughout. Having an open space will provide orderly collaboration for team projects, the central floor plan is smooth with linear lines and symmetrical. Space includes warm colors with woods and natural materials. The lighting will be minimal since most rooms will have windows and privacy will be important in certain areas and will have sound insulated walls.

© by Arthur Pristupa | All Rights Reserved